Sluiten
Sluiten
Nieuwsbericht

Toewijzing allocatiewijnen

16 oktober 2023

Inmiddels hebben we (bijna) iedereen die daarom verzocht heeft de bevestiging van allocaties Bourgogne, Côte-Rôtie en soms ook die Ganevat verstuurd.

Helaas – dat spreekt – hebben we niet alle verzoeken kunnen inwilligen, we hebben onze tijdrovende best gedaan alles zo zorgvuldig mogelijk te verdelen. Het zou wel fijn zijn als u uw bestelling nog wilt aanvullen met andere wijnen uit de gids en u ons de gewenste dag van leveren wilt doorgeven. Van enkele allocatiewijnen hebben we nog wat over, snelle bestellers grijp u kans.

Nog beschikbare allocatiewijnen:

Voor ons is de nieuwe site ook nog even wennen, maar de beschikbaarheid van de allocatiewijnen na verdeling is het makkelijkst te zien bij de producent. Hiervoor gaat u in de horizontale menubalk naar assortiment, producent (derde kolom), daar kunt u de producent kiezen. Hier ziet u in principe alle wijnen die wij voeren met de status erbij.

Bij Domaine Henri Germain bijvoorbeeld kun je zien dat er nog drie rode wijnen beperkt beschikbaar zijn. U kunt ze via de site bestellen, ze worden uit voorraad geleverd.

Oogst 2021 waarbij nog de status allocatiewijn staat zijn in principe verdeeld. U kunt nog wel uw belangstelling aangeven, maar deze noteren we dan voor de volgende jaargang.   

Nota bene: de Bourgogne Blanc en Rouge, en (gewone) Meursault 2022 komen voorjaar 2024 binnen. De prijs en beschikbare hoeveelheid zijn nog niet bekend, u kunt wel uw belangstelling aangeven.

Deze overzichten zijn er ook voor:
Domaine Rossignol-Février
Domaine Fabrice Vigot
Anne & Jean-Francois Ganevat
Domaine Clusel-Roch
Domaine Laurent Combier
Domaine Pattes Loup