Sluiten
Sluiten

Bezorging

Wijnen uit voorraad kunnen binnen 48 uur worden geleverd. WDC Verhoeven WDC uit Tilburg, tel: 013-5942430, zal de wijnen bij u bezorgen. U kunt op onderstaand schema zien, wanneer ze bij u in de buurt zijn, in de randstad is dat bijvoorbeeld 5 dagen/week. U kunt hier een uitgebreid schema downloaden. Het is handig als u bij het versturen van uw bestelling aangeeft welke dag u het best uitkomt. Bezorging is gratis bij minimaal 36 flessen of > € 350 per zending, anders wordt € 12,95 bezorgbijdrage in rekening gebracht. Let op dat een zending uit Baarn niet met een zending uit Tilburg gecombineerd kan worden!

Gewijzigde informatie aflevering!

Wat er is veranderd:
Het wil maar niet wennen, niettemin de realiteit: vanaf 1 juli 2021 is de nieuwe alcoholwet van kracht. Bij bezorging aan particulieren dient transporteur bij aflevering een 18+ check uit te voeren. Bij twijfel dient aan de chauffeur een legitimatiebewijs getoond te worden. Dat mag iemand anders zijn als het maar op het adres van de opdracht is. De bestelling mag niet ergens rond het huis worden geplaatst en niet bij de buren worden afgegeven. Overigens geldt dit allemaal niet als u op naam van (uw) bedrijf bestelt. U kunt aangeven of u de wijnen bij voorkeur ‘s ochtends (8.00-13.00 of ‘s middags (12.00-18.00) wilt ontvangen. U krijgt avond voor levering een mail van de transporteur met geschatte tijdstip levering (bv tussen 9.00-11.00 uur).

Wat niet is veranderd:
Opslag en distributie zijn toevertrouwd aan wijnspecialist WDC Verhoeven U kunt kiezen (bestelformulier of op de site) welke van de dagen in uw postcodebied u het best schikt. Zo kunt u van tevoren maatregelen nemen opdat wijnen in ontvangst kunnen worden genomen. De wijnen worden tussen 8 en 18.00 uur bezorgd. Is levering thuis lastig, dan kunt u een afleveradres opgeven waar men altijd terecht kan: werk, bij een kantoor, instantie of winkel in de buurt. Of u kunt de wijn afhalen in Baarn kruising A1/A27) of bij opslag in Tilburg. Lukt dit niet en kan er op deze data niet worden bezorgd, dan kunt u met ons een aparte afspraak te maken. Voor levering door het jaar heen vindt u de bezorgdagen voor uw regio op www.vinoblesse.nl.

Bezorgdagen cataloguswijnen

Tijdens de verkoopperiode van de wijngids, gaan we ervan uit dat u uw wijn in mei, respectievelijk november geleverd wilt krijgen, het is de bedoeling dat u een bezorgdag behorend bij uw postcode uitkiest, tenzij u anders vermeldt. Indien u wijnen uit voorraad bestelt kunnen die natuurlijk wel binnen 48 uur worden geleverd.

Bezorging zes flessen met de DPD

Bestellingen van zes flessen worden met de DPD bezorgd. Ook de wijnen die we in Baarn op voorraad hebben kunnen met de DPD worden bezorgd. Verzending vanuit Tilburg kost € 11,45, verzending vanuit Baarn kost € 12,95 per doos van zes flessen. Een zending uit Tilburg kan niet met een zending uit Baarn gecombineerd worden.
Meer informatie

Waarom bezorgbijdrage bij minder dan 36 flessen (of < € 350,-)?

Heel simpel: verzenden is nu eenmaal niet gratis. De vervoerstarieven zijn de afgelopen jaren met 15 – 20% gestegen. We kunnen de wijnen best iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen bezorgkosten rekenen, zoals meestal gebeurt. Wij houden de kosten liever eerlijk en simpel. Verzending van 6, 12 of 18 flessen is bijna net zo duur als van 36. Daarbij is het weinig duurzaam om telkens voor 1 doosje een auto langs te sturen. Dus combineer eventueel uw bestelling met vrienden, familie, collega’s om tot minimaal 36 flessen te komen, of haal bij gelegenheid de wijn(en) zelf op in Baarn.