Sluiten
Sluiten
Nieuwsbericht

Ondertussen in eigen caves:

18 juni 2024

Er is van alles onderweg of net binnen. De nieuwe Corsicanen van Sebastien Poly (U Stiliccionu) zijn zaterdag in Marseille aangekomen, en als het goed is onderweg naar Verhoeven in Tilburg. Afgelopen weken al gearriveerd: Château Lastours Gaillac Blanc 2023, Collestefano Verdicchio di Matelica 2023. (Let op: er is Collestefano schaarste! Door meeldauw en hagel is 85% (!) van de oogst 2023 verloren gegaan.) Lazio Bianco Capolemole 2023 van Carpineti, Chablis 2021 Pattes Loup, en 2023 van Tenuta Miglavacca naast de Grignolino en Freisa ook de dit jaar bijzonder smakelijke Barbera del Monferrato.

Van Maxime Salharang (Clos Larrouyat) mochten we ook weer wat Jurançon kopen. Van kleine oogst 2023, heeft hij maar een cuvée heeft gemaakt, een goede…, waarom hij deze als ‘Cuvée Comète’ op de markt brengt. We verwachten de flessen half juli in onze cave in Baarn te hebben.

In de nieuwe wijngaard van Marco Carpineti: Tenuta Antoniana heeft hij het grootste wijnlabyrinth ter wereld aangeplant, als je in de buurt bent: het is op afspraak te bezichtigen: Tenuta Antoniana.