SALE - LAST VINUTES

Wijnen waarvan nog slechts enkele doosjes resten, of waarvan nieuwe jaargang in aantocht is, nu voor een ‘laatste doostarief’ met minimaal 15% korting op de catalogusprijs. Er geldt: op=op, en die ’t eerst komt, die ‘t…. Dagelijks wordt de voorraad op de site bijgehouden. Dit gebeurd niet automatisch, dus het kan gebeuren dat een wijn net iets eerder door iemand anders is besteld. Overdag kun u ook bellen: 035 5426260. U mag (graag zelfs..) ook meteen andere wijnen uit voorraad bestellen. U krijgt normaliter binnen 1 werkdag de bevestiging van uw order.

Spelregels:

De wijnen moeten binnen twee weken na bestellen gehaald of geleverd worden. Levering kan niet wachten om te combineren met uw eventuele najaarsbestelling. We willen de loods juist voordien opruimen....! De wijnen die in Baarn staan kunnen alleen dáár worden afgehaald en niet aan een te bezorgen order worden toegevoegd...

U vindt de Last Vinute-wijnen hier links op de pagina, de aanbiedingsprijzen voor deze wijnen kunt u zien door op deze link te klikken. U kunt ook bij Assortiment, links bij alle keuzemogelijkheden (kleur, prijsklasse e.d.) vrijwel onderaan, op Last Vinute klikken.