Zoldering in Amsterdam:

een fijn nieuw eet- en wijndrinkadres ...

Onlangs mochten we er alvast (fantastisch) ‘proefeten’ maar nu dan écht open: Zoldering in de Utrechtsestraat, Amsterdam. Nieuwe zaak van (‘onze’) Job Seuren (ex-De Klepel, De-Librije, Solo, Vinoblesse); Wout Jans (8 jaar sommelier Okura); chef Tomas Bron (o.a. van De Librije, Bokkedoorns) en Joost Clarijs (Clarijs Fine Wine Selections). Topbediening, topkok, topwijnen. Geen ingewikkelde menu’s maar gewoon eten en drinken (prachtige wijnkaart, ook veel per glas) waar je zin in hebt. En dat tegen alleszins fatsoenlijke prijzen én in mooie, intieme ambiance. Later op de avond gewoon binnenlopen voor glas (of fles) wijn met bord fijne charcuterie of selectie kazen aan de bar, kan ook. Zondag en maandag gesloten. www.zoldering.nl, menukaart.

En voor wat informatie over de ideeën en ambities van het viertal:
Bar Moustache wordt de Zoldering: 'Wij zijn geen wijnbar, maar toch weer wel' lees verder

april 2019