Overzichtsproeverij zondag 25 maart van 13.00 - 17.00

OVERZICHTSPROEVERIJ VINOBLESSE

U kunt hier het proefformulier downloaden.

Zondag 25 maart
13.00 – 17.00 (2 sessies)

Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder   tel: 035 666 8541
(4 km van Baarn)

Speciale gasten: António Lopes Ribeiro(Dão, Portugal). Eind oktober gingen wijngaarden van zijn Casa de Mouraz en voorraad grotendeels in bosbrandvlammen op. Steun António en eega Sarah …Hij neemt veel 'speciale' wijnen mee, alleen dán te bestellen.

Ook Margaux Gentile, rechterhand van Raimond de Villeneuve, Chateau de Roquefort is van de partij om naast de fameuze Rosé Corail, het energieke wit en robuuste rood (op de proeverij ook te bestellen) te laten proeven.

Verder op de proeftafels: nieuwe morgons Bonne Tonne; sancerres Domaine du Carrou; nieuwe wijnen uit Ardèche en Cheverny; bourgognes van Vigot, Ambroise, Germain, Belles Lies en Richard; rosé; zomers wit en zomers rood; handelswijn Ganevat; Elzassers Marc Tempé; nieuwe jaargang Pech Redon en Clos Marie; véél Italianen...  Meeste wijnen biologisch of biodynamisch gecertificeerd, dat spreekt.....

Bijdrage in de kosten:
€ 12,50 te voldoen bij entree. De beperkte ruimte maakt reserveren noodzakelijk. Op de proeverij gaarne zuinig met parfum.

Inschrijven:
U kunt zich hier inschrijven, graag met vermelding eerste (13-15u) of tweede (15-17u) sessie. Of stuur een email naar: info@vinoblesse.nl of meldt u zich telefonisch aan: 035 5426260.

U kunt hier het proefformulier downloaden.

Routebeschrijving trein
Vanaf Amersfoort en Utrecht reist u met de trein naar Den Dolder. Vanaf Amsterdam kunt u ook naar Baarn reizen. Check voor de zekerheid van A naar beter, er wordt aan de A1 bij Baarn gewerkt.

Verder met de taxi:
U kunt op station Dolder gebruik maken van de NS Zonetaxi. De taxistandplaats vindt u bij het P+R-terrein aan de kant van de fietsenstalling. De standplaats is te herkennen aan het NS Zonetaxi-logo. U als reizigers registreert zich (gratis) eenmalig voor de Zonetaxi met uw OV-Chipkaart via www.ns.nl/zonetaxi. Boeken van een rit kan tot 30 minuten voor vertrek, van en naar het station. Betaling gaat achteraf via automatische incasso. De kosten bedragen € 9,00 per rit.

Of met een OV-fiets:
U kunt ook kiezen voor de OV-fiets op station Den Dolder. U fietst in ongeveer een kwartier naar onze locatie. Voor de fietsroute verwijzen wij u graag naar de te downloaden routebeschrijving.

Op station Baarn kunt u ook een OV-fiets huren, het is dan 20 minuten fietsen, er is helaas geen zonetaxi...

Voor gerichte reisinformatie zie www.ns.nl

Tot dan...!

U kunt hier het proefformulier downloaden.