Overzichtsproeverij zondag 24 maart van 13.00 - 17.00

OVERZICHTSPROEVERIJ VINOBLESSE

Komende zondag 24 maart onze overzichtsproeverij op de vertrouwde mooie stek in de bossen van de Lage Vuursche: De Ernst Sillem Hoeve. Er staan weer veel (te veel…) lekkere wijnen op tafel. Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven... dan kan dat nog! Hier alvast het proefformulier als huiswerk en voorpret.

U kun hier het proefformulier downloaden.

Zondag 24 maart
13.00 – 17.00 (2 sessies)

Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder   tel: 035 666 8541
(4 km van Baarn)

Speciale gasten: Michel Abbal (78!) van Domaine Valambelle (Faugères) en Matthieu Moulinié van Chateau Ponzac (Cahors)

Verder op de proeftafels: de Roari-collectie, mooie serie Ganevat 2015, Bourgognes, Elzassers van Tempé, zomers wit, rosé en rood..., Corsica, nieuwe jaargangen van oude getrouwen...

Bijdrage in de kosten:
€ 12,50 te voldoen bij entree. De beperkte ruimte maakt reserveren noodzakelijk. Op de proeverij gaarne zuinig met parfum.

Inschrijven:
U kunt zich hier inschrijven, graag met vermelding eerste (13-15u) of tweede (15-17u) sessie. Of stuur een email naar: info@vinoblesse.nl of meldt u zich telefonisch aan: 035 5426260.

U kun hier het proefformulier downloaden.

Routebeschrijving trein
Vanaf Amersfoort en Utrecht reist u met de trein naar Den Dolder. Vanaf Amsterdam kunt u ook naar Baarn reizen. Check voor de zekerheid van A naar beter.

Verder met de taxi:
U kunt op station Dolder gebruik maken van de NS Zonetaxi. De taxistandplaats vindt u bij het P+R-terrein aan de kant van de fietsenstalling. De standplaats is te herkennen aan het NS Zonetaxi-logo. U als reizigers registreert zich (gratis) eenmalig voor de Zonetaxi met uw OV-Chipkaart via www.ns.nl/zonetaxi. Boeken van een rit kan tot 30 minuten voor vertrek, van en naar het station. Betaling gaat achteraf via automatische incasso. De kosten bedragen € 9,00 per rit.

Of met een OV-fiets:
U kunt ook kiezen voor de OV-fiets op station Den Dolder of Baarn. U fietst in ongeveer een kwartier naar onze locatie. Voor de fietsroute verwijzen wij u graag naar de te downloaden routebeschrijving.

Op station Baarn kunt u ook een OV-fiets huren, het is dan 20 minuten fietsen, er is helaas geen zonetaxi...

Voor gerichte reisinformatie zie www.ns.nl

Tot dan...!