• Openingstijden in Juni

    Donderdag 14 juni vertrekken wij voor twee weken naar la douce France, het kantoor is dan op woensdagmiddag en vrijdag de hele dag gesloten.

    Lees verder

  • Van Campania via Basilicata naar ver Calabria

    Stond al lang op verlanglijstje, een tocht naar de punt, de tenen van de Italiaanse laars: het mystieke Calabria. Het maffia-mythische Calabria ook, een rugzak met sterke verhalen en waarschuwingen uit kennissen- en klantenkring ging eind mei mee in het vliegtuig naar Napoli.

    Lees verder

  • Rosado Azul y Garanza en Chiaretto van Monte dei Roari winnaars WineLife

    Rosé around the world – behalve die uit de Provence! – is het thema van deze Winelife-selectie. Importeurs en wijnverkopers reageerden enthousiast. Rijst vroeg Saskia Schurink, sommelier bij Hanting Cuisine, om samen met haar uit de 112 inzendingen de allerlekkerste te pikken. Deze 28 zetten zij deze zomer nog eens op tafel

    Lees verder

  • Snoepreisje Champagne met panel Perswijn

    Eens in de zoveel jaar gaat het panel, proefcomité van wijntijdschrift Perswijn, waar Marc vanaf het begin (1998) deel...

    Lees verder

  • Onze twee Marco's in Winelife: Carpineti en de Bartoli

    De Italië-liefhebber weet het: elke streek heeft zo zijn eigen fijne druiven van cortese in Piëmont en verdicchio in...

    Lees verder

  • SALE - LAST VINUTES

    Wijnen waarvan nog slechts enkele doosjes resten, of waarvan nieuwe jaargang in aantocht is,  nu voor ‘laatste...

    Lees verder

  • Verrassend Frizzante

    Expressieve mix van cortese, trebbiano, friulano, en malvasia zonder sulfiet op amfora vergist, Niek Beute maakte er een You...

    Lees verder

  • Bezoek aan Vinitaly

    De Italiaanse wijnbeurs was dit jaar weer intensief, bewogen en interessant. Met vele boeiende discussies met wijnboeren en...

    Lees verder

  • Job Seuren over La Lune van Mark Angeli

    Zeer indrukwekkend. Angeli werkt zonder sulfiet, maar met alle negatieve associaties bij natuurwijn heeft dit niets te maken....

    Lees verder

  • Rosé bij Paprika & Rode Peper

    Ellen Dekkers in Delicious over Rosa van Azul y Garanza: "In de Spaanse keuken houden ze van pittig en pikant. Soepele zachte...

    Lees verder