• De Nieuwe Wijngids Lente 2018

    Het is bijna zo ver: vrijdag 2 maart verschijnt De Nieuwe Wijngids Lente 2018. Komende week zullen we beetje bij beetje de website vullen met het nieuwe assortiment. Ook gaan we de allocaties van schaarse wijnen, lees die van Ganevat, bourgognes 2016, versturen.

    Lees verder

  • Overzichtsproeverij zondag 25 maart van 13.00 - 17.00

    Op zondag 25 maart 2018 in de Ernst Sillem Hoeve 4km van Baarn.

    Van 13.00 – 17.00 uur. Schrijf u nu in.

    Lees verder

  • Vijfenegentig Vinoblesse wijnen in DGH 2018

    95 Vinoblesse-wijnen in DGH 2018, waarvan 2 met een 9,5 en 44 met een 9!

    Lees verder

  • Jancis Robinson over Casa de Mouraz

    Casa de Mouraz  werd eind oktober zwaar getroffen door bosbrand, Sara Dionisio : "50% van de wijngaarden, het ouderlijk...

    Lees verder

  • De beste wijnen 2017

    Nicolaas Klei in Elsevier Weekblad

    Deze zestig wijnen zijn allemaal heerlijk van hun eigen, maar ik heb de importeurs gevraagd wat zij er nou het allerlekkerst...

    Lees verder

  • Opgewekt loirezoet

    Nicolaas Klei in Elsevier Weekblad

    Van deze opgewekte loirewijn van druif chenin, friszoet en speels, geurend naar peren en bloesem en een picknick uit...

    Lees verder

  • 'Roc & Lune: een wijn voor alledag'

    Hilary Akers in FD Persoonlijk

    Hilary Akers in FD Persoonlijk: ' Een wijn die je altijd in huis wilt hebben, simpelweg omdat hij zich voegt naar bijna alle...

    Lees verder

  • Frankrijks beste wijnen, domeinen

    Le guide des Meilleurs Vins de France

    Onlangs zijn weer dé jaarlijkse vuist(en)dikke wijngidsen van Frankrijk verschenen, de een (en oudste) is van de equipe...

    Lees verder

  • Intekening wijnen Mark Angeli

    Ferme de la Sansonnière

    Ferme la Sansonnière van Mark Angeli en Bruno Ciofi krijgt twee sterren in de Guide des Meilleurs Vins de France :...

    Lees verder

  • Zojuist verschenen: vriendenwijn

    van Nicolaas Klei

    Franse wijnboeren noemen hun allerlekkerste wijn vin des amis. Wijn die zó lekker is dat je hem wilt delen. Nicolaas...

    Lees verder